Dé plek voor beginnende en zoekende pedicures om ervaring, kennis en vertrouwen te verzamelen.

Hey!

Súper goed dat je komt kijken op mijn site! Je voelde je aangesproken door mijn video, of hebt een tip van iemand gekregen en hebt actie ondernomen om steviger in jouw pedicure-schoenen te gaan staan. Nu wil je vast weten wat ik voor jou in petto heb en waar ik je mee zou kunnen helpen.

Weet je, zo’n 4 jaar geleden stond ik in jouw schoenen. Een bak vol kennis, veel zin om te beginnen, maar ik was nog zó onzeker. Wat nou als er iemand mijn praktijk binnen kwam met een mega-ontstoken teennagel? Of iets geks dat ik nog nooit gezien had? En hoe werkten mijn collega’s nu? Wat is de standaard die mijn cliënten van mij gaan verwachten?
Dat gevoel, die onzekerheid, die wens ik niemand toe. Want jij wilt vooral met plezier en voldoening jouw vak uitoefenen. Je klanten ontvangen in een sfeer van professionaliteit en ontspannenheid waar zij van profiteren en jij van kunt genieten. En dat is precies waar ik jou mee op weg wil helpen.

Trainingsdag

Daarom organiseer ik de Trainingsdag. Samen gaan we die dag maar liefst 4 cliënten zien, afgestemd op wat jij wilt leren. Op die dag bied ik jou naast het zien van de behandelingen de volgende dingen:

 • Samen met nog 2 pedicures ontvang ik jou in mijn medisch pedicure Praktijk in Reeuwijk. Dit met zijn drieën heeft een paar bijzondere redenen:
  • Je bent niet alleen, met meer is alles minder eng 😉
  • Je leert veel van de vragen die anderen stellen.
  • Je leert meteen pedicures kennen die in hetzelfde punt in hun carrière staan en kunt met elkaar op trekken. Aan het eind van de dag heb ik daar ook nog iets moois voor/over.
  • In mijn praktijk is meer dan genoeg ruimte om met zijn drieën rondom de behandelstoel te staan.
 • Op die dag zien we zoals gezegd 4 cliënten. Een cliënt zal ik behandelen zoals dit altijd gaat binnen mijn praktijk. Zo kun je leren van mijn werktempo en krijg je een goed idee van hoe je een efficiënte, goedlopende pedicure praktijk kunt draaien.
 • De andere 3 cliënten plan ik een stuk ruimer in. Zo kun je tijdens de behandelingen de vragen stellen die in je hoofd op komen, kan ik je bepaalde technieken laten zien en uitleggen en kun je eventueel zelf iets uitproberen bij de cliënt.
 • Ook de pauze laten we niet ongebruikt. We genieten van een heerlijke, luxe lunch en daarna neem ik je via een presentatie mee in gekke, moeilijke en boeiende dingen die ik in mijn carrière al ben tegen gekomen. Opnieuw krijg je alle ruimte om jouw vragen te stellen.
 • Aan het einde van de dag praten we alles nog even door en heb ik nog een leuk aanbod voor een mooi vervolg op deze dag voor jou.
 • Heb je een cliënt die je graag samen met mij en jouw twee collega’s wilt zien en behandelen, dan kan dit zeker! Graag zelfs! Geef dit even door en ik plan jouw cliënt in op onze dag.

Heb jij nu al helemaal zin in deze dag, om jezelf als pedicure een vliegende start te geven en die droom-praktijk op te gaan zetten, mail me dan via onderstaand e-mailformulier. Ik hou je dan op de hoogte van de komende trainingsdagen en nieuwtjes.

Praktische informatie

Je bent wel vast nog opzoek naar wat praktische informatie over deze trainingsdag. Die zet ik dan ook hier nog even voor je op een rijtje:

 1. Mijn praktijk bevind zich op de Kaarde 13E in Reeuwijk (dat ligt bij Gouda), is goed bereikbaar met de auto, ook wel met openbaar vervoer maar minder goed en heeft gratis parkeerplekken.
 2. De Trainingsdagen beginnen om 9.30h en duren tot ongeveer 16.30h.
 3. Ik verzorg de lunch, koffie en thee.
 4. Vooraf krijg je een uitgebreide vragenlijst zodat ik de dag maximaal kan afstemmen op wat jij wilt gaan leren en waar jij behoefte aan hebt.
 5. Jouw investering in deze dag is €199 ex BTW.

Heb je na dit alles nog vragen, mail me dan ook gerust.

Training boeken Contact opnemen