Vanaf januari 2020 werken wij totaal anders dan je gewend bent van een pedicure praktijk. Laat ons je meenemen in een volledig nieuw concept in voetzorg:

Stel je eens voor dat alle zorg rondom jouw voeten gedekt is. De afspraken voor jouw behandelingen staan gepland, de producten om jouw voeten thuis in topconditie te houden krijg je mee en je weet dat je met een klachtje tussendoor altijd langs kunt komen. Jij en jouw voeten hoeven je nergens meer druk om te maken. Ook financieel weet je precies waar je aan toe bent. Nooit meer onverwachte rekeningen, één vast bedrag. Zo nemen wij jouw voeten net zo serieus als jij dat zelf doet. Daarom werken wij met voetzorg abonnementen. Alles geregeld, voor één vast bedrag per maand.
Word jij hier net zo enthousiast van als wij, maak dan een afspraak voor Intake & Advies en we vertellen je er alles over!

Je hebt al een voetzorg abonnement vanaf €30,95 per maand.

Hieronder vind je onze prijzen voor een losse behandeling. Deze behandelingen zijn ook verkrijgbaar via een strippenkaart, scheelt weer in jouw portemonnee ;).

Zien we jou en jouw voeten binnenkort bij ons in de stoel?

BehandelingenDetailsPrijs
Voetbehandeling30 min.€40,00
Uitgebreide voetbehandeling
(bij meerdere voetproblemen)
45 min.€48,00
Deelbehandeling
(behandeling van één likdoorn of pijnlijke nagel)
15 min.€27,50
Kennismakingsbehandeling
(bij een eerste afspraak in de praktijk)
45 min.€40,00
StrippenkaartenDetailsPrijs
Voetbehandeling 4x€150
Uitgebreide Voetbehandeling 4x€180
Deelbehandeling 4x€100