Hey!

Welkom bij Jouw Voetafdruk! Dé medisch pedicure praktijk in Reeuwijk. Mijn naam is Karin Kasius en in 2015 ben ik Voetenpraktijk Kasius begonnen. In 2019 is de praktijk geëvolueerd tot Jouw Voetafdruk.

Als je mijn kinderen vraagt wat ik doe is het antwoord: “mama is voetendokter”. Super trots ben ik daarop! Dokter ben ik natuurlijk niet, maar wel specialist in het oplossen van voetproblemen. Jou helpen met die pijn of die klacht waar je maar niet vanaf komt.

Van origine ben ik HBO verpleegkundige en in 2015 behaalde ik mijn pedicure-diploma. In 2016 mijn Medisch pedicure papiertje en in 2018 kwam daar de opleiding tot Arkada specialist bij.

 

Waarom medisch pedicure?

Als Jouw Voetafdruk noemen wij ons met trots een Medisch Pedicure praktijk. Alle pedicures binnen onze praktijk hebben een medische achtergrond en na de opleiding tot pedicure, de opleiding tot Medisch Pedicure gevolgd. Dit waarborgt de kwaliteit in de praktijk.

Het diploma Medisch Pedicure krijg je na een jaar extra opleiding gevolgd te hebben waarin onderwerpen aan bod komen als voeten bij diabetes en reuma, de oudere voet, spastische voeten en voeten tijdens en na een oncologische behandeling. Ook krijg je les in een aantal technieken waardoor je voetproblemen kunt oplossen, zoals nagelbeugels, ortheses en viltpadding. Al deze technieken passen wij dan ook toe in onze praktijk. Door aanvullende opleiding hebben wij daar de Arkada Techniek nog aan toegevoegd.

MC Reeuwijk (Zij-ingang)

Jouw Voetafdruk is sinds januari 2018 gevestigd in het Medisch Centrum. Een mooie onderstreping van onze professionaliteit als medisch pedicure praktijk.

Het Medisch Centrum Reeuwijk huisvest meerdere medische disciplines, zoals de huisartsenpraktijk van Reeuwijk, Oefentherapie Cesar, verloskundige zorg en een priklocatie van het GHZ.