Als je last hebt van kloven heb je vaak al een hoop uitgeprobeerd.
Tips van Oma, tips van de buurvrouw. Die nieuwe crème van de reclame op TV.
Vaseline, uienzalf, pleisters. Wel smeren, niet smeren, heel vaak smeren.
Bedsokken, juist geen bedsokken, speciale zachte sokken.
Alles. Alles heb je al voorbij zien komen, maar er lijkt niet echt een oplossing voor jouw kloven. Ja, eventjes. Dan is de pijn weer weg, maar die nieuwe kloof zit er ook weer zo.
Je kunt smeren wat je wilt, maar ze blijven niet weg.

Toch is er wel degelijk een lange termijn oplossing. Benieuwd? Lees hieronder met mij mee:

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde zijn er drie oplossingen voor kloven: smeren, smeren en smeren. Moest je ook een beetje grinniken toen je dat las? Want stiekem weet je wel dat hier
een deel van de oorzaak ligt en dat ik gelijk heb met mijn flauwe grapje. Als je maar volhoudt met smeren blijven die kloven weg. Maar er is een punt dat die huid toch wel gaat scheuren. Dit heb je immers al zó lang. Jouw huid is überhaupt droog en zo hard dat de crème vaak helemaal niet komt waar die moet zijn.

Ik zie dat echt vaak bij vrouwen in mijn praktijk. De huid is vermoeid, droog en vellerig en snel pijnlijk. Maar jij loopt door met jouw drukke leven in de hoop dat het zo lang mogelijk goed blijft gaan.

Kern

Toch komt de kern van de kloven, de kern van jouw probleem niet vanzelf goed. Jouw huid heeft een soort reset nodig. Na al die jaren overbelasting. Door zwangerschappen, veel lopen en weinig aandacht. Vooral veel zorgen vóór anderen in plaats van even gaan zitten en jóuw lijf onderhouden. En in mijn praktijk heb ik die reset gevonden. Al een paar jaar ben ik bezig met zoeken naar hoe ik de extreem vermoeide, droge huid nu goed kan helpen, écht kan hervormen. En die combinatie heb ik te pakken.

Kracht bij kloven

Onze kracht-bij-kloven-behandeling is uniek in zijn soort. In geen andere praktijk wordt deze combinatie van behandelingen en producten geboden en ik heb gezien dat het werkt. Dat we samen jouw huid de hoognodige reset kunnen geven. Ik haal namelijk in mijn praktijk jouw kloven helemaal weg, en in de praktijk maar ook thuis ga je aan de slag met een unieke keratinepakking voor jouw huid. Dit herhalen we drie keer bij ons, thuis doe je dit tussendoor. En natuurlijk daarbij mij credo: smeren, smeren, smeren 😉 Bij de intake ga ik je helemaal vertellen hoe dit alles in zijn werk gaat.

Ga je samen met mij jouw huid nu eens écht aanpakken? Nu eens écht afrekenen met die stomme, pijnlijke kloven? Boek dan nu een intake voor onze “Kracht-bij-kloven” en krijg de kosten van jouw intake als korting op de gehele behandeling! Wil je nog even verder lezen? Meer info vind je hier.