Pijnlijke voeten

Jouw huid is hard, trekkerig en scheurt snel. In jouw hielen zitten verschillende kloven, scheurtjes. De huid is hier gescheurd en open en bij elke stap voel je pijn. Ontzettend vervelend en erg moeilijk zelf op te lossen!

Ons advies:

In onze praktijk kunnen wij jou bij kloven het best helpen via onze 30 min basis voetbehandeling. We hebben dan wat ruimer de tijd voor de kloven en eventuele andere aandachtsgebieden voor jouw voeten.

Kracht bij kloven

Elke jaar komen ze wéér terug, die rot kloven!
Al voor de winter voel je ze aankomen, jouw huid is droog en al bij de eerste vorst weet je dat ze gaan komen. Kloven kunnen zo pijnlijk zijn! Om nog maar niet te spreken over het blijven hangen aan je sokken, het kapot trekken van je panty’s en het niet lekker zitten van je schoenen.

Heb jij ook veel vaker last van kloven en ben je het meer dan zat om elk jaar weer met die pijnlijke scheuren opgescheept te zitten?

Dán hebben wij de oplossing voor jou met onze Kracht-bij-kloven-behandeling. Hierbij gaan we in korte tijd via 3 behandelingen in de praktijk en een intensief smeer- en behandelpakket voor thuis, jouw huid zo’n boost geven dat je die niet meer terug herkent. Einde kloven, einde ongemak. Meer weten? Maak een afspraak voor een intake in onze praktijk en samen bundelen we onze krachten tegen jouw kloven.